Fordele ved at lave en børneopsparing til dit barn

Banker tilbyder børneopsparinger designet specielt til børn. Disse konti giver børn mulighed for at lære om, hvordan bankerne arbejder, og de gør det også nemt for børn at spare penge. Du kan begynde at spare penge til dit barn ved hjælp af denne type konto.

4 gode grunde til at lave en børneopsparing

  1. Der kræves ingen minimumssaldo for børns opsparingskonti. Mange banker har ikke et minimum, der skal opfyldes, før renter begynder at tilfalde regnskaberne også. Dette kan være opmuntrende for børn, fordi de begynder at se penge blive tilføjet til deres konto, alene fordi de står i banken.
  1. Det vil hjælpe dine børn med at blive fortrolige med, hvordan en bankkonto fungerer. Det betyder, at dine børn vil lære at registrere indskud og udbetalinger, før de åbner en checkkonto, hvis ellers du involverer dit barn i hele processen.
  1. Du lærer dine børn at spare penge i en tidlig alder. Ved at deponere pengene vil de lære at planlægge for fremtidige køb. Dette er en færdighed, der vil gavne dem for resten af ​​deres liv.
  1. En børneopsparing er en god måde at give dit barn en god start på deres voksenliv, da de typisk vil få den udbetalt i alderen 18-21, hvor mange også flytter hjemmefra. Så det kan være en rigtig stor hjælp til at stable deres voksne liv på benene, og muligvis bruge nogle af pengene på at få en lejlighed, møbler til lejligheden eller lignende.